ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: "Δημοσιογράφοι παραποίησαν κατά το δοκούν την συνεργασία με Μαρινάκη"

Μποροβήλος: "Δημοσιογράφοι παραποίησαν κατά το δοκούν την συνεργασία με Μαρινάκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για όλα κατέθεσε στο δικαστήριο για το θέμα του "Koriopolis" αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος. "Ορισμένοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα και σε μένα", τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης αναφερόμενος στην κατάθεσή του στο Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση "Koriopolis" και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με αυτή και σε σχέση με όσα δημοσιοποιήθηκαν.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων τόνισε ότι είχε μία εντελώς υπηρεσιακή σχέση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για το διάστημα που εκείνος ήταν πρόεδρος της Super League και ο ίδιος αναπληρωτής, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και με άλλους προέδρους της Λίγκας, όπως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Νικόλας Πατέρας και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος:

Για την κατάθεσή του και όσα δημοσιοποιήθηκαν: "Είναι μια υπόθεση που σέρνεται από το 2011. Αφορά ένα πλημμέλημα για εμένα και τον κ. Μπάκο, όσον αφορά σε κάποιες συνομιλίες, που ενώ είναι καφενειακές, βγαίνει ως κεντρικό νόημα ότι εμείς ζητάμε από τον κ. Μπέο να έχει μία παρέμβαση προς τον κ. Μαρινάκη για να βοηθηθεί η ομάδα. Είναι ένας συσχετισμός και μία κατηγορία που δεν ευσταθεί πουθενά. Αυτό ανέπτυξα κι εγώ στο δικαστήριο. Υπό την εξής απλή έννοια για να καταλαβαίνει και ο κόσμος. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011 πρόεδρος στη Λίγκα είναι ο κ. Μαρινάκης και αναπληρωτής πρόεδρος είμαι εγώ. Δηλαδή, από τον Αύγουστο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 διοίκηση στη Λίγκα είναι ο κ. Μαρινάκης κι εγώ.

Είναι λογικό, λοιπόν, για θέματα διοίκησης της Λίγκας, το τονίζω αυτό γιατί κάποιοι συνάδελφοί σας τα παραποίησαν κατά το δοκούν, να έχουμε μια συνεργασία υπηρεσιακή. Οπως είχε συμβεί και με άλλους προέδρους με τους οποίους έκανα αναπληρωτής, τον κ. Βαρδινογιάννη, τον κ. Πατέρα, τον κ. Πηλαδάκη κι άλλους πολλούς. Υπηρεσιακή συνεργασία το τονίζω. Για την καθημερινότητα της Λίγκας, δηλαδή αν έχουμε κάποια εκδήλωση, τις εισηγήσεις για τροποποιήσεις κανονισμών. Τέτοιου είδους θέματα. Είπα λοιπόν στο σεβαστό δικαστήριο και το λέω κι εδώ, υπήρχε κάποιος λόγος να βάλω εγώ κι ο Αστέρας κάποιον, τον κ. Μπέο ή οποιονδήποτε άλλον, για να έχω την οποιαδήποτε συζήτηση με τον κ. Μαρινάκη. Δεν χρειαζόταν. Ηταν ένας άνθρωπος με τον οποίο ήμασταν στη διοίκηση της Λίγκας από τον Αύγουστο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Ηταν ο πρόεδρος και ήμουν ο αναπληρωτής.

Τι το πιο φυσιολογικό, όταν η διοίκηση της Λίγκας το επέβαλε, να έχουμε συνεργασία. Διοικητική τονίζω και πάλι. Υπήρξε ένα κακόβουλο δημοσίευμα, που με τον τίτλο του για "απίστευτη συνεργασία με τον κ. Μαρινάκη" παραπέμπει εκτός της λογικής και της έννοιας της οποίας εγώ μίλησα στο δικαστήριο και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Εγώ το εκλαμβάνω ότι θέλει να κάνει κακό προσωπικά σε εμένα, αλλά και στην ομάδα, η οποία με ενδιαφέρει. Ο Αστέρας αυτά τα έντεκα χρόνια στη Λίγκα, για κάποιον που υγιώς σκέπτεται, έχει μια πορεία εντελώς ανεξάρτητη. Είναι η φιλοσοφία των ιδιοκτητών αυτή. Δυστυχώς κάποιοι κατά καιρούς βρίσκουν κάποια θέματα εντελώς ανύπαρκτα, όπως στην προκειμένη περίπτωση, προκειμένου πρωτίστως να κάνουν κακό στην ομάδα".

Για την κατάθεσή του: "Εγώ κατέθεσα ότι ο Αστέρας είναι μια υγιής ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία στηρίζεται στην οικονομική ανεξαρτησία του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη. Ολα αυτά τα χρόνια πορεύεται ανεξάρτητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει να του καταλογιστεί το παραμικρό. Επιπλέον έχει εγκαταστάσεις τις οποίες ζηλεύουν όλες οι ομάδες, έχουμε ακαδημίες που τις ζηλεύει όλη η Ελλάδα και γενικά είναι ένας υγιής ποδοσφαιρικός οργανισμός. Κάτι το οποίο νομίζω έγινε σαφές, ελπίζω και από το δικαστήριο. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη".

Για το γεγονός ότι στο δικαστήριο έδωσε ο ίδιος το παρών, μαζί με τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκο: "Ηταν στη λογική καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Θα μπορούσαμε να στείλουμε τους δικηγόρους μας, όπως κάνουν οι περισσότεροι. Εμείς ζητήσαμε οι ίδιοι να παρουσιαστούμε αυτοπροσώπως, γιατί δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για τη συνέχεια: "Για την υπόθεση, έχει τραβήξει σε μάκρος, ελπίζουμε μέχρι τα Χριστούγεννα ή την αρχή του έτους να έχει τελειώσει. Αγωνιστικά, εμείς κοιτάζουμε η ομάδα μας να συνέλθει. Να ανακάμψουμε και ο Αστέρας να κοιτάει ψηλά, όχι προς τα κάτω. Εχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο, περιμένουμε η ομάδας μας να πιστοποιήσει στο Περιστέρι ότι έχει βρει το δρόμο της".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ