ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπήκε ο Κιτόκο, θεραπεία ο Κουρμπέλης

Μπήκε ο Κιτόκο, θεραπεία ο Κουρμπέλης

Η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League πλησιάζει και στον Αστέρα Τρίπολης είναι αναγκασμένοι να ξεχάσουν την ήττα από τον Πανιώνιο και να κοιτάξουν το ματς με την Μπεσίκτας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Τρίπολης για το πρώτο ματς των ομίλων του Europa League δεν δίνει δικαίωμα ξεκούρασης στους παίκτες του Στάικου Βεργέτη. Ενώ επίσης κανείς δεν μπορεί να μείνει στην ήττα από τον Πανιώνιο.

Για αυτό και το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά με προπόνηση την Δευτέρα το πρωί. Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Ρίτσι Κιτόκο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σε αντίθεση με τον Κουρμπέλη που συνεχίζει την θεραπεία του και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι στην Τουρκία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα σήμερα, με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν κανονικά προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει περισσότερο ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Ρίτσι Κιτόκο, ενώ μοναδική απουσία ήταν αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη που συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ