ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπέβερεν - Αστέρας 1-1

Μπέβερεν - Αστέρας 1-1
REPORTER IMAGES

Ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στην Βάασλαντ Μπέβερεν στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Σκόρερ ο Μπαράλες, καλή εικόνα των κιτρινομπλέ στο πρώτο μέρος (VIDEO)

Θετική η εικόνα του Αστέρα και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του, αυτή τη φορά επί βελγικού εδάφους. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, απέναντι στην πανέτοιμη Βάασλαντ Μπέβερεν καθώς ξεκινά την άλλη Κυριακή (26/07) τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο Freethiel Stadion.

Αποστολή στο Βέλγιο: Θοδωρής Κουνάδης

Οι Αρκάδες ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος μέσα στο σπίτι της Μπέβερεν και προηγήθηκαν με τον Χερόνιμο Μπαράλες στο 31'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, που είδαν το ματς ως "επίσημο" κάνοντας μόνο τρεις αλλαγές, μπήκαν πιο δυνατά, ισοφάρισαν στο 52' και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους κιτρινομπλέ.

Μπέβερεν - Αστέρας 1-1
REPORTER IMAGES

Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε αυτή τη φορά να ξεκινήσει τον αγώνα με 4-2-3-1, αλλάζοντας στην επανάληψη τους παίκτες και τη διάταξη σε 4-3-3. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος στο χορτάρι του Freethiel, είχε την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκε καθόλου. Μπροστά ο Μπαράλες, στη φετινή του πρεμιέρα με τα κιτρινομπολέ, θυμήθηκε τα περσινά, έχοντας μία καλή ευκαιρία στο 21' και ανοίγοντας το σκορ στο 31'.

Ο Μπερτόγλιο ήταν και πάλι το σημείο αναφοράς στο κέντρο, ενώ ο Παντελιάδης που μπήκε στη θέση του τραυματία Γιαννούλη, ήταν αρκετά κινητικός και έδωσε την ασίστ στο γκολ με εξαιρετική ενέργεια.

Μπέβερεν - Αστέρας 1-1
REPORTER IMAGES

Στην επανάληψη το 4-3-3 δεν απέδωσε το ίδιο, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήραν τα ηνία και άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Νωρίς νωρίς στο β' ημίχρονο ισοφάρισαν όταν ο Εμόντ με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Μπαντή. Οι παίκτες της Μπέβερεν είχαν άλλες 2-3 καλές φάσεις για ένα δεύτερο γκολ, με τους κιτρινομπλέ να ελέγχουν τον ρυθμό μετά το 60', να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα μέχρι τη μεσαία γραμμή αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μοναδική καλή φάση στην επανάληψη για τον Αστέρα ήρθε στο 86' με το τετ-α-τετ του Σκούρτη ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Freethiel Stadion

Αστέρας α' ημίχρονο (4-2-3-1): Κοσίτσκι - Ζησόπουλος, Τορμένα, Σανκαρέ, Γιαννούλης (15' Παντελιάδης) - Γουάτο, Ιγκλέσιας - Φούντας, Μπερτόγλιο, Μάσα - Μπαράλες

Αστέρας β' ημίχρονο (4-3-3): Μπαντής - Μούκαμ, Γκοϊάν, Αλόκο, Παντελιάδης - Ντουντού, Χαμντανί, Δημούτσος - Λανθαρότε, Γιάννου, Σκούρτης

Μπέβερεν (4-3-3): Χένκινετ - Γιανς, Κουλιμπαλί, Μανανκά, Ντεμίρ - Λανγκίλ, Μάριτς (69' Κοφρίζ), Μουλίν - Μινί (77' Σιλά), Εμόντ (80' Μπέλντερ), Γκανό

Σκόρερ: 52' Εμόντ - 31' Μπαράλες

Εδώ είμαστε ! Το αστέρι στον πίνακα και πάμε για η σέντρα απέναντι στην Μπέβερεν

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Μπαράλες και γκολ! 0-1 ο Αστέρας στο ημίχρονο με την #beveren

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Στο 1-1 #asterastripolisfc και #beveren μετά από 66 λεπτά

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Τελικό σκορ στο Βέλγιο, #beveren -#asterastripolisfc 1-1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ