ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπέρτος: "Βήμα για την καριέρα μου ο Αστέρας"

Μπέρτος: "Βήμα για την καριέρα μου ο Αστέρας"
Μπέρτος

Ο Αστέρας παρουσίασε τον Μανώλη Μπέρτο, ο οποίος δήλωσε ότι η μεταγραφή του αυτή είναι ένα ακόμα βήμα στην καριέρα του. Χαρακτήρισε τους Αρκάδες μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Μετά τον Ολυμπιακό, και ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τον Μανώλη Μπέρτο. Ο 27χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα της Αρκαδίας και ακολούθως έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η ανακοίνωση του Αστέρα: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Μπέρτου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και διάλεξε τον αριθμό 25 για τη φανέλα του. Ο Μανώλης Μπέρτος γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1989, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει στο ενεργητικό του 155 συμμετοχές με την Ξάνθη".

Μπέρτος: "Βήμα για την καριέρα μου ο Αστέρας"

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πιστεύω πως έκανα μία πολύ καλή επιλογή και ακόμα ένα βήμα στην καριέρα μου. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα παλιοί μου συμπαίκτες και είχα και εγώ την καλύτερη γνώμη μιας και τόσα χρόνια την έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος. Πήρα την απόφαση να έρθω στον ΑΣΤΕΡΑ και νομίζω πως είναι το σωστό για την καριέρα μου

Γνωρίζω πως πρόκειται για μία οργανωμένη και σοβαρή ομάδα και ήρθα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου αλλά και για να βοηθήσω όσο μπορώ. Αγωνίζομαι ως αμυντικός (δεξιός μπακ), αλλά μου αρέσει και το επιθετικό κομμάτι και πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του ΑΣΤΕΡΑ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ τους στόχους του. Θέλω ο κόσμος να είναι κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες και εμείς θα δώσουμε το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Μπέρτος: "Βήμα για την καριέρα μου ο Αστέρας"

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2007-2008 Ξάνθη 2

2008-2009 Ξάνθη 2

2009-2010 Ξάνθη 7 (1)

2010-2011 Ξάνθη 21

2011-2012 Ξάνθη 28

2012-2013 Ξάνθη 20

2013-2014 Ξάνθη 24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον Αστέρα για 2 χρόνια ο Μπέρτος
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ