ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπέρτος-Καλτσάς: Συμπαίκτες από χρόνια

Μπέρτος-Καλτσάς: Συμπαίκτες από χρόνια

Νίκος Καλτσάς και Μανώλης Μπέρτος δεν είναι παρά μόνο λίγες ημέρες συμπαίκτες. Κι όμως, μοιάζει να παίζουν μαζί χρόνια, επικοινωνούν με κλειστά τα μάτια και "λύνουν" τα δεξιά χέρια του Μάκη Χάβου.

Δεν είναι μόνον το γεγονός ότι τα δύο πρώτα γκολ του Αστέρα στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους - νίκη με 3-1 απέναντι στην Κάμπουρ - προήλθαν από τη δεξιά πλευρά ανάπτυξης των Αρκάδων. Όλη η επιθετική έκφραση της ομάδας της Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο εκδηλώθηκε σχεδόν μονόπλευρα από αυτή την πλευρά.

Και το μυστικό είναι στους συντελεστές της. Νίκος Καλτσάς και Μανώλης Μπέρτος είναι αποκτήματα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Ορμώμενοι εκ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Ο Έλληνας εξτρέμ και μπακ φαίνονται στο γήπεδο - είτε σε συνθήκες ματς είτε προπόνησης - λες και παίζουν χρόνια μαζί. Επικοινωνία με κλειστά μάτια. Αλληλοκάλυψη. "Χημεία".

Τα "μπράβο" του Μάκη Χάβου πολλά, σε αμφότερους κατά τη διάρκεια του ματς. Καλτσάς και Μπέρτος "χτίζουν" ένα δυνατό δίδυμο στη δεξιά πλευρά κι αυτό χάρη στην εξαιρετική τους συνεργασία.

Φαίνεται ακόμη κι από τις προπονήσεις. Στην αναμέτρηση με την Κάμπουρ, το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό τους και του Ιωαννίδη. Εξουδετέρωση κάθε κινδύνου από τα δεξιά, δημιουργία ρηγμάτων στο αριστερό αμυντικό άκρο της ολλανδικής ομάδας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ