ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπερτόγλιο: "Θέλω να παίξω στην εθνική Αργεντινής"

Μπερτόγλιο: "Θέλω να παίξω στην εθνική Αργεντινής"
INTIME SPORTS

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Φακούντο Μπερτόγλιο, υποστήριξε ότι το όνειρό του είναι να αγωνιστεί ξανά με την εθνική Αργεντινής. (VIDEOS)

Μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα προσκείμενη στην πρώην του ομάδα, Γκρέμιο, ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Φακούντο Μπερτόγλιο, παραδέχθηκε πως νιώθει καλά στους Αρκάδες, τονίζοντας παράλληλα πως στόχος του είναι να κληθεί ξανά στην "αλμπισελέστε".

"Είμαι πολύ καλά στην Τρίπολη, είμαι χαρούμενος επειδή παίζω. Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη χώρα, είναι ήρεμα εδώ. Από τότε που έφθασα στην Ελλάδα έπαιξα όλα τα ματς, εκτός από ένα μόνο επειδή ήμουν τιμωρημένος λόγω κίτρινης κάρτας.

Τώρα είμαι εδώ, στην Ευρώπη, και θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω εδώ για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο. Είμαι ακόμη νέος, έχω το όνειρο να παίξω στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Ακόμη τρέχω πίσω από αυτό.", υποστήριξε στην ιστοσελίδα "Zero Hora".

O Mπερτόγλιο έχει αγωνιστεί με την Αργεντινή μία και μοναδική φορά, σε φιλικό κόντρα στην Αϊτή στις 6/5/2010, σκοράροντας 2 γκολ στο τελικό 4-0. Προπονητής της "αλμπισελέστε" ήταν τότε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Δείτε τα τέρματα του Φακούντο:



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ