ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπερτόγλιο στο Sport24.gr: "Να βελτιωθούμε στις στημένες φάσεις"

Μπερτόγλιο στο Sport24.gr: "Να βελτιωθούμε στις στημένες φάσεις"
INTIME SPORTS

Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος του Αστέρα, Φακούντο Μπερτόγλιο, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι οι Αρκάδες πρέπει να βελτιωθούν στις στημένες φάσεις, θέτοντας ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μιλώντας στο Sport24.gr εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέγγιση του ματς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, από τον Στάικο Βεργέτη, θέτοντας ως επανεκκίνηση για τον Αστέρα, αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League.

- Παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας προηγήθηκε, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Λευκωσία. Γιατί;

"Παρόλο που δεχτήκαμε δύο γκολ, είχαμε τις προσπάθειες αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε εμείς το 0-2. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Είμαι λυπημένος γιατί παρά το γεγονός ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό".

- Είπες ότι ο Αστέρας δέχθηκε ακόμη μία φορά γκολ από στημένες φάσεις. Είναι πρόβλημα αυτό;

"Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε το ότι δεχόμαστε γκολ με στημένες φάσεις, πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω σε αυτό τον τομέα. Το ΑΠΟΕΛ ήταν δύσκολος αντίπαλος, αλλά πάλι προηγήθηκαμε και στο τέλος δεν καταφέραμε να φύγουμε με κάτι από το ματς. Πρέπει να κάνουμε κάτι σ' αυτόν τον τομέα".

- Πρέπει να νικήσει το ΑΠΟΕΛ, στην Τρίπολη, εάν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση...

"Σίγουρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ πλέον. Δουλέψαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο όπως είπα και πριν είχαμε και εμείς ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ σήμερα. Το επόμενο ευρωπαϊκό ματς είναι εντός με το ΑΠΟΕΛ, πρέπει να νικήσουμε εάν θέλουμε να προκριθούμε. Εγώ σήμερα είδα τον Αστέρα να έχει πολλή όρεξη, τον προπονητή μας να έχει μελετήσει καλά το ματς. Το ΑΠΟΕΛ δεν είχε κλασικές ευκαιρίες".

- Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα ή η Ευρώπη;

"Η προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα. Ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ, τα ματς του Europa League είναι ωραία για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά η προτεραιότητα είναι να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα".

- Πόσο θα βοηθήσει την ομάδα η επιστροφή, τόσο η δική σου όσο και του Λανθαρότε;

"Δεν είναι μόνο η δική μου επιστροφή και του Λανθαρότε. Σήμερα δεν είχαμε μαζί μας τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός τόσο εκτός όσο κι εντός γηπέδου. Και τον Ντορίν Γκοϊάν, ο οποίος ήταν τραυματίας".

- Αν και είναι λίγες οι πιθανότητες, ο Αστέρας μπορεί να μιλά για πρόκριση;

"Είναι δύσκολο να μιλάμε πρόκριση, αλλά πρώτα είναι το εντός έδρας ματς με το ΑΠΟΕΛ. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, βάσει και τους αποτελέσματος του άλλου ματς, ανάμεσα στη Σπάρτα και τη Σάλκε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ