ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπερτόγλιο: "Πάω Κίεβο να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την Ντινάμο"

Μπερτόγλιο: "Πάω Κίεβο να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την Ντινάμο"
Μπερτόγλιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας θέλει να κρατήσει τον Φακούντο Μπερτόγλιο και την επόμενη σεζόν στην Τρίπολη - παρά το "μπάσιμο" βραζιλιάνικων ομάδων - κι ο Αργεντινός μέσος ταξιδεύει στο Κίεβο για να ζητήσει από την Ντινάμο να μείνει ελεύθερος.

Από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται, ο 25χρονος Αργεντινός μέσος, Φακούντο Μπερτόγλιο, υποστήριξε ότι θα μεταβεί μέσα στον Ιούνιο στο Κίεβο για να μιλήσει με τη διοίκηση της Ντινάμο και να ζητήσει να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όσα είχε γράψει το Sport24.gr στις 25 Απριλίου.

"Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με την Ντινάμο Κιέβου. Δεν ξέρω εάν θα με αφήσουν ελεύθερο, εάν θα μου λύσουν το συμβόλαιο. Στις 17 Ιουνίου θα πάω εκεί για να ρυθμίσω την κατάσταση", υποστήριξε ο Φακούντο Μπερτόγλιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Zero Hora".

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον Αστέρα, ως δανεικός από την Ντινάμο, με αυτόν να ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου. Η επιθυμία των Αρκάδων είναι δεδομένα να παραμείνει στην Τρίπολη, ο Μπερτόγλιο, αλλά εξαρτάται κι από τα οικονομικά δεδομένα. Ο ίδιος φαίνεται να θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ωστόσο όπως γνωρίζει το Sport24.gr υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Βραζιλίας, χώρα στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της Γκρέμιο.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ