ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπερτόγλιο: "Δύσκολη η Σπάρτα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Μπερτόγλιο: "Δύσκολη η Σπάρτα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε"
INTIME SPORTS

Ο καλύτερος παίκτης του Αστέρα στο ματς με το ΑΠΟΕΛ, Φακούντο Μπερτόγλιο, ξεκαθάρισε ότι η Σπάρτα Πράγας είναι δύσκολη αντίπαλος αλλά μπορεί η ομάδα της Τρίπολης να καταφέρει στην Τσεχία και να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση.

Υποβαθμίζοντας το γκολ που πέτυχε και υπερθεματίζοντας τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ με 2-0, ο Φακούντο Μπερτόγλιο έθεσε ως χρονική προτεραιότητα το ματς με την ΑΕΚ για τη Super League, ενώ ξεκαθάρισε ότι η αυτοπεποίθηση που έχει ο Αστέρας μπορεί να τον οδηγήσει στη νίκη, στην Πράγα.

"Νομίζω ότι το ΑΠΟΕΛ δεν μας απείλησε. Όταν στα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι βάζεις γκολ, αλλάζει μετά. Δεν ξέρω να χορεύω τάνγκο αν και είμαι Αργεντινός, όμως το πιο σημαντικό δεν είναι αν χόρευα στο γήπεδο, αλλά είναι ότι βοήθησα τον Αστέρα να κερδίσει. Το πιο σημαντικός είναι να δούμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή και να δούμε μετά το ματς κόντρα στην Σπάρτα, μια ομάδα δύσκολη που έφερε δύο ισοπαλίες κόντρα στη Σάλκε. Είναι μία ομάδα δύσκολη αλλά η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και μακάρι να τα καταφέρουμε", υποστήριξε ο Αργεντινός άσος του Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ