ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπαράλες: "Να πάμε την ιστορία του Αστέρα ένα βήμα πιο πέρα"

Μπαράλες: "Να πάμε την ιστορία του Αστέρα ένα βήμα πιο πέρα"
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ξεκαθάρισε ότι το έργο των "Αρκάδων" δεν ολοκληρώθηκε με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες παραχώρησε συνέντευξη στην κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής, Ole, τονίζοντας ότι στόχος του ιδίου και των συμπαικτών του είναι να οδηγήσουν την ιστορία του Αστέρα Τρίπολης στο επόμενο βήμα μέσα από την ευρωπαϊκή διάκριση, δικαιολογώντας την επιμονή της ομάδας της Αρκαδίας στην αγορά της Αργεντινής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χερόνιμο Μπαράλες στην εφημερίδα της Αργεντινής:

Για την ευρωπαϊκή περιπέτεια του Αστέρα Τρίπολης: "Περάσαμε δύσκολα από την Μακάμπι, μας δυσκόλεψε πολύ, αλλά περάσαμε. Επίσης κερδίσαμε τη Μάιντζ από τη Γερμανία και τώρα περιμένουμε τα παιχνίδια του ομίλου. Χωρίς αμφιβολία η Τότεναμ είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος. Αλλά επίσης ξέρουμε ότι εάν τα πάμε καλά, μπορούμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Ήταν ιστορική πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης αλλά να που είμαστε εδώ και θέλουμε να πάμε την ιστορία της ομάδας ένα βήμα πιο πέρα."

Όσον αφορά την αργεντίνικη παροικία του Αστέρα Τρίπολης: "Η ομάδα χαρακτηρίζεται για τους πολλούς Αργεντινούς που έχει. Έχει δύο ιδιοκτήτες που λατρεύουν τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, γι' αυτό υπάρχουν και τόσοι. Είναι προφανές ότι επωφελούμαι από αυτό. Υπάρχει αλληλοβοήθεια μεταξύ μας. Πάντα οι οδηγίες του προπονητή είναι πρώτα στα ελληνικά και μετά στα ισπανικά . Υπάρχουν πολλοί Αργεντινοί στο ελληνικό πρωτάθλημα, εδώ βλέπουν ότι αποδίδουν καλά αποτελέσματα και συνεχίζουν να στοιχηματίζουν στην αργεντίνικη αγορά."

Για τους οπαδούς στην Ελλάδα: "Είναι μερικοί σύλλογοι που έχουν μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αλλά, δε συγκρίνονται με τους οπαδούς της Αργεντινής που είναι μοναδικοί σε όλο τον κόσμο. Ήμουν σε Ισπανία, Χιλή και Ελλάδα, αλλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο κανείς οπαδός δε μοιάζει με τον Αργεντινό."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ