ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπαράλες: "Είμαστε μεγάλη ομάδα"

Μπαράλες: "Είμαστε μεγάλη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Χερόνιμο Μπαράλες, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την Μπεσίκτας, είπε πως όλοι πίστευαν στην ανατροπή και πως ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα και θα κυνηγήσει εκ νέου την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες, μίλησε μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας και είπε πως αν υπήρχε λίγος χρόνος ακόμη, θα μπορούσε η ομάδα του να γυρίσει το ματς. Επίσης, τόνισε πως οι Αρκάδες έχουν μεγάλη ομάδα και θα κυνηγήσουν εκ νέου την έξοδο στην Ευρώπη.

"Παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπεσίκτας. Προσπαθήσαμε μετά το 2-0 να γυρίσουμε το ματς. Αν είχαμε ακόμα λίγο χρόνο μπορεί να τα καταφέρναμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το πιστεύαμε ότι θα το γυρίσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη. Αλλά όπως είπα και πριν αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμα μπορεί να τα καταφέρναμε".

Όσο για τους στόχους του Αστέρα, ανέφερε: "Θέλουμε να βγούμε ξανά στην Ευρώπη. Δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά. Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα. Θα το παλέψουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ