ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπαντής: "Όλα για την πρόκριση"

Μπαντής: "Όλα για την πρόκριση"
Μπαντής

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ροβανιέμι και οι παίκτες της ομάδας της Αρκαδίας θέλουν να φύγουν από το χωριό του Αγίου Βασιλίου με δώρο ένα αποτέλεσμα που θα ισοδυναμεί με πρόκριση.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το πρώτο επίσημο ματς του Αστέρα Τρίπολης την φετινή σεζόν με τους Αρκάδες να ταξιδεύουν στο χωρίο του Αγίου Βασιλίου όπου και θα αντιμετωπίσουν την Ροβανιέμι. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη σίγουρα θέλουν να πάρουν το δώρο τους πολύ νωρίτερα από ότι τα Χριστούγεννα. Και το καλύτερο δώρο θα ήταν ένα αποτέλεσμα που θα ισοδυναμούσε με πρόκριση από το πρώτο ματς.

Σύμφωνα με τον γκολκίπερ του Αστέρα, τον Γιώργο Μπαντή, οι Αρκάδες μπορούν να φτάσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα αρκεί να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ο Μπαντής ο οποίος έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στα πέντε (από τα έξι συνολικά) παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο EUROPA LEAGUE και έχει την εμπειρία των Ευρωπαϊκών αγώνων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για την αναμέτρηση λέγοντας:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας και μπορεί να μην είμαστε ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο των δυνατοτήτων μας, αλλά θεωρώ πώς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τα δύο παιχνίδια με τη Ροβανιέμι.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιχνίδια με τη Ροβανιέμι, προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του EUROPA LEAGUE.

Θα πάμε στη Φινλανδία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση και να τελειώσουμε στην έδρα μας την επόμενη εβδομάδα».

Στην τελική ευθεία

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης αυτή μπήκε στην τελική της ευθεία την Δευτέρα. Ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης είδε τον Τάσο Μπακασέτα να μπαίνει σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και να συμμετέχει στο «οικογενειακό διπλό» χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε ασκήσεις τακτικής εν όψει του αγώνα της Πέμπτης και είδε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη σε όλη τη διάρκεια της.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη το πρωί η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Φινλανδία.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ