ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπαντής: Κάθε πόντος θετικός"

Μπαντής: Κάθε πόντος θετικός"
Αστέρας, ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το κέρδος έστω του ενός βαθμού απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιώργος Μπαντής. Πιστεύει στην είσοδο στην πεντάδα ο Δημούτσος.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιώργος Μπαντής, είπε μετά το 0-0 της ομάδας του με την ΑΕΚ: " Κάθε πόντος είναι θετικός, δεν μας φτάνει όμως αυτό στην θέση που είμαστε θέλουμε μόνο του τρεις βαθμούς και είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι ένα γεγονός πως δεν σκοράραμε, δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και πιστεύω πως θα έρθουν τα γκολ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και όλοι μαζί πετυχαίνουμε".

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε για το αν είναι ακόμη εφικτός ο στόχος της 5άδας: " Εμείς το πιστεύουμε, γι' αυτό παίζουμε στον Αστέρα. Είναι δύσκολο, χάσαμε βαθμούς εκεί που δεν έπρεπε και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε λίγο παραπάνω την έδρα μας".

Για το αν μπορεί να καλυφθεί το κενό του Γιάννου: " Αυτό είναι θέμα προπονητή, εμείς θα το δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε. Είναι σημαντική απώλεια και πρέπει να βρούμε τώρα λύσεις εκ των έσω, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όμως, δεν πιστεύω ότι γκολ είναι μόνο θέμα σέντερ φορ, πρέπει να βελτιώσουμε και την επιθετική μας λειτουργία και πιστεύω ότι θα το κάνει ο προπονητής. Είναι λίγες μέρες εδώ και είναι δύσκολο να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά τακτικά πιστεύω ότι ακολουθήσαμε το πλάνο".

Για το αν τα επόμενα ματς θα κρίνονται στο γκολ: " Συμφωνώ απολύτως. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, είχαμε και δύο-τρεις καλές περιπτώσεις για το γκολ και κάθε παιχνίδι που έρχεται θα είναι σαν το σημερινό".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ