ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπαίνοντας στο τελικό στάδιο προετοιμασίας

Μπαίνοντας στο τελικό στάδιο προετοιμασίας

Η αποστολή του Αστέρα επέστρεψε από την Κύπρο όπου έδωσε δύο φιλικά και από Δευτέρα (10/8) οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη μπαίνουν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ημέρα ξεκούρασης η Κυριακή (9/8) για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στην Τρίπολη από την Κύπρο όπου έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις. Ο Στάικος Βεργέτης έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες του και από αύριο (10/8) ξεκινά το τελικό στάδιο προετοιμασίας.

Το μπλοκάκι του Έλληνα τεχνικού είναι γεμάτο σημειώσεις από την παρουσία της ομάδας κόντρα σε Παραλίμνι και ΑΠΟΕΛ. Η επιθετική λειτουργία των κιτρινομπλέ λειτούργησε καλά και δημιούργησε φάσεις, ιδιαίτερα στο πιο δυνατό φιλικό με τους πρωταθλητές Κύπρου. Ωστόσο η αμυντική συμπεριφορά είχε θέματα με αποτέλεσμα να έρθουν και οι δύο ήττες.

Πλέον ο Αστέρας μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Στάικο Βεργέτη να έχει άλλη μία ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο φιλικό με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Παρασκευή στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (14/8, 19:00).

Το ευχάριστο για τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας είναι το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός από τις αναμετρήσεις στην Κύπρο. Θυμίζουμε ότι στη Μεγαλόνησο δεν ταξίδεψαν- καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα- οι Μπαράλες, Λούι, Νίκο, Κουρμπέλης και Κιτοκό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ