ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μουνάφο: "Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση"

Μουνάφο: "Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση"

Για τον αγώνα με τη Μάιντς στη Γερμανία στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League μίλησε ο Εμμάνουελ Μουνάφο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Ο Εμμάνουελ Μουνάφο μπήκε στο δεύτερο χρόνο παρουσίας του στον Αστέρα Τρίπολης και γνωρίζει πολύ καλά την φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει φέτος στην Ευρώπη.

Ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων αναγνωρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού στην Γερμανία και τονίζει ότι για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

"Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζουμε πως η Μάιντς συμμετέχει σε καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας και διαθέτει παίκτες με πολύ καλή ποιότητα και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο.

Εμείς αυτές τις ημέρες δουλεύουμε στις προπονήσεις για το πώς θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε πολύ σοβαρότητα, πολύ συγκέντρωση και δεν επιτρέπονται τα λάθη, γιατί τέτοιες ομάδες όπως η Μάιντς μπορούν να το εκμεταλλευτούν.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Γερμανία, οπότε να παίξουμε την πρόκριση στην έδρα μας, που είμαστε πιο δυνατοί. Πρέπει να έχουμε πολύ καλή άμυνα, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν, να είναι κοντά όλες οι γραμμές, να υπάρχει συγκέντρωση σε υψηλό βαθμό και όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε καλή μέρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ