ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μουνάφο: "Δεν φώναξα στα γκολ του Μέσι, γιατί όλοι κοιμόντουσαν"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα, Χουάν Μουνάφο, υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να πανηγυρίσει τα τρία γκολ του Μέσι απέναντι στο Εκουαδόρ, γιατί στην Τρίπολη όλοι κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα.

Στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, "Diario Uno", μίλησε ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα, Χουάν Μουνάφο, εξηγώντας γιατί δεν μπόρεσε να φωνάξει στα γκολ του Μέσι στο Κίτο επί του Εκουαδόρ.

"Βέβαια και είδα την αναμέτρηση της Αργεντινής με το Εκουαδόρ. Ήταν ξημερώματα (στην Ελλάδα), θέλαμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ. Δεν μπορούσα να φωνάξω στα γκολ γιατί όλοι δίπλα μου κοιμόντουσαν. Ήταν απίστευτη χαρά το γεγονός ότι προκριθήκαμε στη Ρωσία. Επίσης, ήμουν χαρούμενος για τον Μέσι. Είμαι άρρωστος μαζί του", υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Για τα σχέδιά του στην Ελλάδα: "Είναι ένα πρωτάθλημα και μια χώρα, όπου αισθάνομαι άνετα. Αν και μερικές φορές σκέφτομαι την αλλαγή. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια και οι οπαδοί και οι προπονητές με γνωρίζουν, οπότε έχω περισσότερες πιθανότητες. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί".

Για τον Αστέρα: "Υπάρχει ανταγωνιστικό επίπεδο ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, καμία δεν έχει πλεονέκτημα έναντι κάποιας άλλη. Αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε άσχημα και αλλάξαμε προπονητή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ