ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μέχρι το 2020 στον Αστέρα ο Τζανγκ

Μέχρι το 2020 στον Αστέρα ο Τζανγκ
Τζανγκ

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιέολ-Χι Τζανγκ. Ο εξτρέμ από τη Νότια Κορέα υπέγραψε μέχρι το 2020 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 20. Οι πρώτες δηλώσεις του 19χρονου ποδοσφαιριστή. (PHOTOS, VIDEO).

Και επισήμως στο δυναμικό του Αστέρα ανήκει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γκιέολ-Χι Τζανγκ. Ο 19χρονος ακραίος χαφ υπέγραψε στην ομάδα της Τρίπολης, προερχόμενος από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την απόκτηση του Gyeol-Hee Jang για τα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1998 στη Νότια Κορέα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως ακραίος χαφ.

Ο Gyeol-Hee Jang έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Steelers, ενώ από το 2011 μέχρι και τη μεταγραφή του στον Αστέρα αγωνιζόταν στις περίφημες ομάδες των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του".

Μέχρι το 2020 στον Αστέρα ο Τζανγκ
Τζανγκ, Αστέρας

"ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ"

Ο Τζανγκ ανέφερε για τη συμφωνία του με τον Αστέρα Τρίπολης: "Νιώθω πολύ τυχερός για την ευκαιρία που μου δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Μετά από την παρουσία μου στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και σε μια ομάδα που σου παρέχει τα πάντα για ν' αναδειχθείς. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όσους πιστεύουν σε μένα".

Μέχρι το 2020 στον Αστέρα ο Τζανγκ
Τζανγκ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΖΑΝΓΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ