ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μέχρι 1,7 εκατ. ευρώ για Μπαράλες!

Μέχρι 1,7 εκατ. ευρώ για Μπαράλες!
Μπαράλες INTIME SPORTS

Σε πρώτο πλάνο για τον Αστέρα η παραχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες. Ποια είναι η ομάδα από το Μεξικό που τον διεκδικεί. Πόσα προσφέρει αυτή και πόσα η Αλ Ιτιχάντ; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Για τα... μάτια του Χερόνιμο Μπαράλες δίνεται "μάχη" από Μεξικό και Σαουδική Αραβία. Το Sport24.gr αποκάλυψε σε ρεπορτάζ το βράδυ της Παρασκευής (31/7) πως η Αλ Ιτιχάντ είναι η ομάδα που έχει μπει πολύ δυναμικά στο κόλπο για να αποκτηθεί ο Αργεντινός φορ του Αστέρα Τρίπολης.

Νέες πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr αναφέρουν πως οι Σαουδάραβες προσφέρουν 1,7 εκατ. ευρώ στην αρκαδική ΠΑΕ για τον 28χρονο στράικερ, ο οποίος την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, με 21 γκολ σε 45 ματς.

Το ελληνικό διαδίκτυο και οι εφημερίδες έχουν κατακλειστεί από δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπαράλες να εξετάζεται από ομάδα του Μεξικού. Και πως η πρόταση που έχει γίνει είναι κοντά σε αυτό που επιθυμεί ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα από τη συγκεκριμένη χώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι η Κερέταρο, στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος ο Ροναλτίνιο.

Η δική της προσφορά, ωστόσο, δεν είναι τόσο μεγάλη όσο εκείνη της Αλ Ιτιχάντ. Η Κερέταρο δίνει περίπου 300.000 ευρώ λιγότερα. Μένει να φανεί πού θα κάτσει η μπίλια. Στην τελική απόφαση σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου ποδοσφαιριστή. Αν εντέλει πωληθεί ο Μπαράλες, οι Αρκάδες θα έχουν πραγματοποιήσει ένα ακόμα super deal, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν με Ντε Μπλάσις και Ράγιος!

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ