ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μεταγραφικό "σαφάρι" στη Σενεγάλη για Αστέρα

Την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2013, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. 
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES)
Την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2013, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. (EUROKINISSI/ACTION IMAGES) EUROKINISSI

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Νίκος Γαλανακόπουλος, βρίσκεται στη Σενεγάλη στα πλαίσια του scouting των "κιτρινομπλέ". Η συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Το μεταγραφικό "σαφάρι" του Αστέρα συνεχίζεται. Κι αυτή τη φορά ο όρος "σαφάρι" δεν έχει εντελώς μεταφορική έννοια. Άνθρωποι της ομάδας της Τρίπολης βρίσκονται στην Αφρική.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Νίκος Γαλανακόπουλος, ο οποίος είναι στη Σενεγάλη στα πλαίσια του scouting των "κιτρινομπλέ". Μάλιστα, είχε συνάντηση και με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ.

Η σεζόν έχει τελειώσει και στην Αρκαδία σχεδιάζουν, ήδη, την επόμενη. Πέραν της Αφρικής, είναι αυτονόητο ότι θα κινηθεί μεταγραφικά και στην Ευρώπη (Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία κατά κύριο λόγο) και στη Νότιο Αμερική (Αργεντινή και Βραζιλία).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ