ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μέσα ο Τσάβες, έξω ο Φαρίνια ενόψει Ξάνθης

Asteras Tripolis FC vs Pas Giannina FC, Super League 2015-2016, Day 23, February 20, 2016, Theodoros Kolokotronis Stadium, Tripoli, Greece. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images
Asteras Tripolis FC vs Pas Giannina FC, Super League 2015-2016, Day 23, February 20, 2016, Theodoros Kolokotronis Stadium, Tripoli, Greece. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images REPORTER IMAGES

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ταξιδέψουν από σήμερα στην Ξάνθη για τον αγώνα της Κυριακής (04/12, 17:15).

Ο προπονητής του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα τα οποία θα ταξιδέψουν για τα Πηγάδια, ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη την Κυριακή (4/12, 17:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στους εκλεκτούς του "Ελέ" συμπεριλαμβάνεται ο Πότσι Τσάβες για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος, ενώ εκτός συνεχίζουν να βρίσκονται οι Κουρμπέλης και Φαρίνια, που εξακολουθούν να κάνουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αύριο (3/12), με την προπόνηση στα Πηγάδια, όπου και θα φανούν περισσότερα όσον αφορά στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξουν οι Αρκάδες.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Τσάβες, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Μάσα, Ιωαννίδης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ