ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μείον τέσσερις για Αστέρα κόντρα στη Βέροια

Μείον τέσσερις για Αστέρα κόντρα στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Αστέρα, Μάκης Χάβος, δεν υπολογίζει στους Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο και Νίκο Φερνάντες για τον εντός έδρας αγώνα με την Βέροια. Τι ζητούν οι Αρκάδες για να πάνε στα Playoffs.

Νίκη θέλει ο Αστέρας στον αγώνα με τη Βέροια και ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του, που είναι τιμωρημένοι για το παιχνίδι με την "Βασίλισσα του Βορρά" στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο τεχνικός των Αρκάδων, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο και Νίκο Φερνάντες.

Η ομάδα της Τρίπολης ψάχνει γκέλες των τριών ομάδων που είναι από πάνω του (ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος και Πλατανιάς) και παράλληλα να επικρατήσει της Βέροιας. Σε αυτό το ενδεχόμενο και αν ο Πανιώνιος δεν πάρει τελικά άδεια, τότε μπαίνει από το... παράθυρο στα Playoffs. Αρκετά δύσκολο να συμβεί βέβαια.

Η αποστολή του Αστέρα έχει ως εξής: Μπαντής, Καπετάνος, Παντελιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κιτοκό, Γιαννούλης, Λούι, Ντουντού, Δημούτσος, Τσάβες, Φούντας, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς, Μούκαμ, Μάσα, Ιωαννίδης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ