ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με σέξι στυλ οι νέες φανέλες του Αστέρα

Με σέξι στυλ οι νέες φανέλες του Αστέρα

Ο Αστέρας παρουσίασε τις φανέλες για τη σεζόν 2014/2015, με το συγκρότημα "Knock out" να κλέβει την παράσταση. Για την ακρίβεια μία από τις χορεύτριές του που φόρεσε τη φανέλα (photos & videos)

Παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα. Τα χρώματα κίτρινο και μπλε,με την πρώτη εμφάνιση να είναι με κάθετη μπλε ρίγα, τη δεύτερη μόνο με κίτρινο χρώμα και την τρίτη να ξεχωρίζει με το μωβ χρώμα της! Την παρουσίαση έκαναν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά και παιδιά των ακαδημιών της ομάδας.

Με σέξι στυλ οι νέες φανέλες του Αστέρα

Την παρουσίαση παρακολούθησε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα,Γιάννης Καϋμενάκης, ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης, ποδοσφαιριστές της ομάδας, άνθρωποι της διοίκησης και φυσικά οι φίλαθλοι που έφεραν στο χώρο και ατμόσφαιρα γηπέδου!

Μετά την παρουσίαση και τις ομιλίες του Γιώργο Μποροβήλου και του εκπροσώπου της ΝΙΚΕ, Θεόφιλου Χριστοφορίδη, ο κόσμος διασκέδασε με το νεανικό συγκρότημα Knock out. Την παράσταση έκλεψε μία από τις χορεύτριες του συγκροτήματος που φόρεσε την τρίτη φανέλα. Δείτε τι δήλωσε στο arcadia-sports:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ