ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Τριανταφυλλόπουλο στο Αγρίνιο ο Αστέρας

Με Τριανταφυλλόπουλο στο Αγρίνιο ο Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Αστέρα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (02/04, 17:15) ολοκληρώθηκε και ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του.

O Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (02/04, 17:15) και αμέσως μετά το φινάλε της προπόνησης ο Στάικος Βεργέτης γνωστοποίησε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για τον αγώνα στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στην αποστολή έπειτα από καιρό, βρίσκεται ο 23χρονος αμυντικός, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και ο Ματίας Ιγκλέσιας που ξεπέρασε τον τραυματισμό και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, στους εκλεκτούς του Βεργέτη δεν συμπεριλήφθηκε ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννούλη, Μπέρτο, Σελίν, Κυριακόπουλο, Μάσα, Τσουκαλά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Φαρίνια, Καλτσά, Κώτσιρα, Χαμντανί, Ιωαννίδη, Μανιά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ