ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ για να κλείσει η παρένθεση

Με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ για να κλείσει η παρένθεση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία κακή παρένθεση πιστεύουν όλοι στον Αστέρα Τρίπολης πως ήταν το ματς της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη. Διαβάστε για την προπόνηση της Δευτέρας (12/9) που μετατράπηκε σε... καφέ της αλλαγής.

Δεν υπήρχε άνθρωπος του Αστέρα που να μην ήταν σκασμένος από την εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Μία εμφάνιση που δεν είχε καμία σχέση με όσα είχε παρουσιάσει στα φιλικά της προετοιμασίας.

Ωστόσο αυτό που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Τρίπολη είναι η λέξη "ψυχραιμία". Προφανώς και δεν χρειάζεται πανικός από το πρώτο παιχνίδι, όσο κακή και αν ήταν η εικόνα των κιτρινομπλέ. Υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον προπονητή και τους παίκτες για τη συνέχεια της σεζόν που μόλις άρχισε.

Είναι χαρακτηριστικό πως αντί για προπόνηση χθες στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές πήγαν για καφέ. Εκεί συζήτησαν σε χαλαρό κλίμα όλα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι τους να αποδείξουν πώς ό,τι έγινε κόντρα στον Πανιώνιο ήταν μια παρένθεση. Ένα κακό απόγευμα.

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός, αλλά υπάρχει και πίστη από όλους ότι ο πικρός καφές που κέρασαν τον κόσμο στην πρεμιέρα, θα μετατραπεί σε γλυκός στη συνέχεια. Με την αρχή να γίνεται την επόμενη Δευτέρα στο σπίτι του Αστέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ (19/09, 19:30)

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ