ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με την τύχη τα είχε ο Γιαννούλης

Με την τύχη τα είχε ο Γιαννούλης
INTIME SPORTS

Ο παράγοντας τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον Κώστα Γιαννούλη στον αγώνα του Αστέρα με την Σπάρτα. Τι δήλωσε ο Καλίφα Σανκαρέ.

"Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το δοκάρι και δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Το παιχνίδι ανοίχτηκε μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, το προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στήριξε και στους συμπαίκτες μου", ανέφερε ο Κώστας Γιαννούλης μετά την ήττα από την Σπάρτα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ

"Είναι κρίμα, φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στην Τρίπολη με την Σπάρτα με το δοκάρι του Μάσα, στην Κύπρο πάλι ήμασταν καλοί αλλά με ένα πέναλτι δεχτήκαμε γκολ. Ελπίζω του χρόνου να πάνε καλύτερα τα πράγματα", συμπλήρωσε τονίζοντας: "Έχουμε θέληση, ευελπιστώ ότι του χρόνου θα ήμαστε πάλι εδώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας".

Από τη μεριά του ο Καλίφα Σανκαρέ δήλωσε: "Ημασταν καλοί στο ξεκίνημα, είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε στο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ και πέσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ανεβήκαμε, αν είχαμε σκοράρει σε κάποια από τις ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Θα ήταν όλα διαφορετικά.

Στο πρωτάθλημα είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε τρίτοι και θέλουμε να ξαναβγούμε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά και να είμαστε ακόμα καλύτερα. Κερδίζουμε εμπειρίες. Πλέον έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ