ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Στανισάβλιεβιτς στην Βέροια ο Αστέρας

Με Στανισάβλιεβιτς στην Βέροια ο Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει της αναμέτρησης με την Βέροια (23/04, 19:00) ολοκληρώθηκε και ο Στάικος Βεργέτης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του.

Η προετοιμασία του Αστέρα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Βέροια (23/04, 19:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League ολοκληρώθηκε και ο Στάικος Βεργέτης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του. Στην αποστολή βρίσκεται ο Αντόνιο Ντοναρούμα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά και ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς που επιστρέφει έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας.

Από την άλλη, ο κόουτς των Αρκάδων απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ίγκορ αλλά και τον τιμωρημένο Νίκο Καλτσά. Επίσης, εκτός αποστολής βρίσκεται ο Ελίνι Δημούτσος.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Ντοναρούμα, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννούλη, Μπέρτο, Σελίν, Ζούμα, Κυριακόπουλο, Μάσα, Τσουκαλά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Φαρίνια, Κώτσιρα, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Γκοντό, Ιωαννίδη, Μανιά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ