ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Μουνάφο στη Ριζούπολη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ ICON

Ο Χουάν Μουνάφο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού του Αστέρα, Σάββα Παντελίδη, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αστέρας φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή (9/12, 15:00).

Το μοναδικό πρόβλημα που απασχολούσε τον τεχνικό της ομάδας της Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, μεσοβδόμαδα ήταν αυτό του Χουάν Μουνάφο, ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Ο Αργεντινός τις ξεπέρασε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Η αποστολή των "κιτρινομπλέ": Αθανασιάδης,Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Ύστερα από 13 ματς ο Αστέρας έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων 11. Μακριά από την Αρκαδία έχει τρεις ισοπαλίες (Λάρισα, Φάληρο, Ξάνθη), δύο ήττες (Περιστέρι, Τούμπα) και μία νίκη (Χανιά).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ