ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Κουρμπέλη και Δημούτσο ο Αστέρας

Με Κουρμπέλη και Δημούτσο ο Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κουρμπέλης προπονήθηκε και συμπεριελήφθη στην αποστολή του Αστέρα για το ματς με τον Πλατανιά. Επιστρέφει ο Δημούτσος, όχι όμως και ο Πότσι Τσάβες και ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αστέρας υποδέχεται το Σάββατο 15 Οκτώβρη, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης (18:15), τον Πλατανιά για την 7η αγωνιστική της Super League, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να προπονείται την Παρασκευή και να υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Επιστρέφει σε σχέση με την προ διακοπής - λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων - δραστηριότητας της Super League, ο Ελίνι Δημούτσος, ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο και με τον Αργεντινό επιτελικό μέσο, Πότσι Τσάβες, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Σε αυτή επέστρεψε και ο Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος εναλλάσσεται με τον Αθανασιάδη στις 18αδες.

Για το εν λόγω ματς δεν υπολογίζεται ίσως ο ποιοτικότερος παίκτης των Αρκάδων, Λουίς Φαρίνια, ο οποίος είχε αποβληθεί στο "Απόστολος Νικολαίδης" και το ματς με τον Παναθηναϊκό, ούτε ο Ματίας Ιγκλέσιας. Βέβαια, για τον δεύτερο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο καθώς ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα την τελευταία εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Μάσα, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανι, Γκοντό, Ιωαννίδης

Photo credits: Action images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ