ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Ίγκορ ο Αστέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ίγκορ EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από ένα μήνα εκτός δράσης ο Ίγκορ, επιστρέφει στην αποστολή του Αστέρα. Ο Βραζιλιάνος είναι στα πλάνα του Ελευθερόπουλου για τον αγώνα του Σαββάτου (18/2, 19.30) με τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο τιμωρημένος Μπέρτος.

Τελευταίο παιχνίδι του Ίγκορ με τον Αστέρα ήταν στις 15 Ιανουαρίου, στην εντός έδρας επικράτηση των Αρκάδων με 4-1. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ τραυματίστηκε και από τότε μέχρι σήμερα είναι εκτός δράσης. Η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε και το Σάββατο (18/2, 19.30) απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Λατινοαμερικανός θα είναι διαθέσιμος.

Ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος, από την άλλη, δεν έχει στα πλάνα του τον Μανώλη Μπέρτο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Κοσίτσκι, Τριανταφυλλόπουλος, Γκοντό, Κώτσιρας και Ευαγγέλου είναι ακόμα εκτός αποστολής, άλλοι επειδή είναι τραυματίες και άλλοι για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς στο "Θ. Κολοκοτρώνης" έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Η ομάδα της Αρκαδίας είχε νικήσει τελευταία φορά τον Παναιτωλικό. Από τότε ο Αστέρας έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ύστερα από 20 αγωνιστικές, η ομάδα είναι στη 12η θέση με 20 βαθμούς.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ