ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Ίγκορ κόντρα στον Πανιώνιο ο Αστέρας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Αστέρα, Ίγκορ, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή και ο Σάββας Παντελίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανιώνιο (22/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον Ίγκορ να κάνει την επανεμφάνισή του στην αποστολή των "κιτρινομπλέ" μετά από ένα μήνα.

Η τελευταία του ήταν στις 25 Σεπτέμβρη και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη (0-0), ωστόσο ο 21χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή (20/10) και ο Σάββας Παντελίδης τον πήρε μαζί του στην 20μελή αποστολή για το ματς με τους "κυανέρυθρους".

Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζονται οι Νίκος Καλτσάς και Ματίας Ιγκλέσιας καθώς αμφότεροι αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντιντά, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Η ομάδα της Τρίπολης μετά από επτά ματς έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έξι βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση της κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ