ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με απουσίες στην Κύπρο ο Αστέρας

Με απουσίες στην Κύπρο ο Αστέρας
Αστέρας προπόνηση

Με αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής θα ταξιδέψει ο Αστέρας στην Κύπρο για να δώσει δυο δυνατά φιλικά προετοιμασίας. Διαβάστε ποιοι έμειναν στην Τρίπολη.

Δυο φιλικά ματς θα δώσει το επόμενο διήμερο η ομάδα του Αστέρα με Παραλίμνη (6/8) και ΑΠΟΕΛ (7/8). Έτσι την Τετάρτη ο Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί της Αφροδίτης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λούι, Νίκο Φερνάντες, Κουρμπέλης, Κιτόκο και ο Μπαράλες που δέχθηκε μία δυνατή κλωτσιά στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να παραμείνει στην Τρίπολη ( για την ενδεχόμενη μεταγραφή του από βδομάδα).

Ο Ντε Μπλάσις που θα δείτε στην αποστολή δεν είναι ο γνωστός Πάμπλο, αλλά ο μικρός του αδερφός Χούλιο που κάθε μέρα δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο. Μάλιστα μαζί με τον Χάρη Νάτση είναι οι δυο παίκτες που προέρχονται από την ομάδα Νέων του Αστέρα με τον Νάτση μάλιστα να είναι ο μικρότερος της αποστολής καθώς είναι γεννημένος το 1998, έκλεισε τον Ιούνιο τα 17. Οι Αρκάδες πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του όμως και ο τεχνικός της ομάδας του έδωσε αυτή την ευκαιρία συμπεριλαμβάνοντας τον στην 25άδα που πήρε μαζί του στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι 25 του Στάικου Βεργέτη:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Παντελιάδης, Τσοκάνης Τορμένα, Μουκάμ, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Χαμντανί, Γουάτο, Νάτσης, Μπερτόλιο, Φούντας, Λανθαρότε, Χούλιο Ντε Μπλάσις Μάσα, Γιάννου, Σκούρτης
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ