ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με αλλαγές στην Λεωφόρο ο Αστέρας

Με αλλαγές στην Λεωφόρο ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Ο Γκοϊάν δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεση του και τους Φούντα, Τσοκάνη. Αντίθετα υπολογίζει στους Γιαννούλη, Αλόκο και Μπερτόγλιο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Αστέρα στην Λεωφόρο με τους Αρκάδες να ολοκληρώνουν το Σάββατο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος της προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας που έχει αλλαγές σε σχέση με όσους είχε στην διάθεση του για το ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκοϊάν που τραυματίστηκε στο ματς με την Σάλκε ενώ εκτός έμειναν και οι Φούντας, Τσοκάνης, Κοσίτσκι

Αντίθετα ο Ιγκλέσιας που προπονήθηκε και το Σάββατο θα βρεθεί στην Λεωφόρο όπως και οι Γιαννούλης, Μπερτόγλιο και Αλόκο που δεν έπαιξαν στο ματς με τον Ηρακλή.

Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:

Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Αλόκο, Ντουντού, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Νίκο Φερνάντες, Μπερτόγλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος, Γιάννου.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ