ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με αλλαγές ο Αστέρας κόντρα στα Τρίκαλα

Με αλλαγές ο Αστέρας κόντρα στα Τρίκαλα

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον νεαρό τεχνικό να αφήνει αρκετούς βασικούς εκτός. Επέστρεψε ο Πάμπλο Μάσα.

Το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης, έχει δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει της ρεβάνς με τα Τρίκαλα (25/01, 17:15) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γι' αυτό το λόγο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων, οι Σταύρος Τσουκαλάς, Αντόνιο Ντοναρούμα, Μανώλης Μπέρτος και Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκόρ Σίλβα και Σεντρίκ Γκοντό. Σε ό,τι αφορά στον τελευταίο, έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Αναλυτικά: Κοζίτσκι, Αθανασιάδης, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μάσα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μπαστιάνος, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκκωφαντική πτώση του Αστέρα: Από το 18 στο... ένα!
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ