ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μάσα: "Nα ξεχάσουμε την ήττα από την Τότεναμ"

Μάσα: "Nα ξεχάσουμε την ήττα από την Τότεναμ"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Μάσα, στις δηλώσεις του παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Τότεναμ και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε 5-1 από την Τότεναμ για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Οι "Αρκάδες" δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δημιουργήθηκαν.

Ο Πάμπλο Μάσα, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Τότεναμ και τόνισε ότι στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του πρέπει να είναι το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

" Θεωρώ πως η Τότεναμ είναι ανώτερη σε ότι αφορά το αγωνιστικό της επίπεδο. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να ξεχάσουμε την ήττα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα μας επηρέασε, σκόραραν γρήγορα και πήραν πλεονέκτημα, ενώ εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Πρέπει τώρα να ηρεμήσουμε και να δούμε με ψυχραιμία το επόμενο παιχνίδι.

Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το επόμενο, λόγω της ποιότητας των παικτών της Τότεναμ. Θεωρώ πως μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά. Ο Λαμέλα είναι φίλος, τον γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Απέδειξε ξανά σε όλους το επίπεδό του, ευχαριστηθήκαμε που αντιμετώπισε ο ένας τον άλλο και για αυτό αστειευόμασταν στον πάγκο
".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ