ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μανιάτογλου: Ο άνθρωπος των ξένων

Μανιάτογλου: Ο άνθρωπος των ξένων

Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές μπορεί να μην είναι τόσοι πολλοί όπως άλλοτε στον Αστέρα, αλλά θέλουν τον άνθρωπό τους. Κι αυτός είναι ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου.

Δεν είναι μόνο διερμηνέας, δεν είναι μόνο βοηθός προπονητή. Είναι και τα δύο μαζί. Οι οδηγίες εκτέλεσης ασκήσεων στις προπονήσεις της ομάδας ή και σε πραγματικές συνθήκες αγώνα στο γήπεδο, θέλουν και την απαραίτητη μετάφραση.

Μπορεί οι παλαιότεροι ξένοι να καταλαβαίνουν, αλλά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα σίγουρα δεν γνωρίζουν την ελληνική ορολογία της γυμναστικής.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου. Άλλωστε, η εμπειρία που αποκόμισε στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος δεν αφήνει περιθώρια για ουδεμία αμφισβήτηση.

Είναι το στήριγμα των ξένων ποδοσφαιριστών του Αστέρα εντός κι εκτός προπονήσεων. Αλλάζοντας την ομιλούμενη γλώσσα μέσα σε... δευτερόλεπτα.

Γι' αυτό και ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Μάκης Χάβος, προσφεύγει πάνω του όταν διαπιστώνει λάθος εκτέλεση άσκησης, ή ότι ο παίκτης δεν έχει αντιληφθεί αυτό που άκουσε.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ