ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μανιάς: "Βαθμός στην έδρα του Ολυμπιακού είναι κέρδος"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του Αστέρα, Μιχάλης Μανιάς, εξέφρασε την πικρία του για την ισοφάριση από τον Ολυμπιακό αν και ξεκαθάρισε ότι ο βαθμός στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι πάντα κέρδος για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον Μιχάλη Μανιά να εκτιμά ως κέρδος το βαθμό για τους "κιτρινομπλέ" μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

"Θεωρώ ότι κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι κι όταν παίρνεις βαθμό εδώ, μόνο κέρδος είναι. Υπάρχει και πικρία, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά στις αντεπιθέσεις και προχωράμε.

Η έλευση νέου προπονητή σου δίνει ώθηση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο. Η ομάδα θα δείξει το ίδιο πρόσωπο και στα επόμενα ματς. Κι αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Τα γκολ είναι σημαντικά για τον επιθετικό. Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω, γιατί είμαι επιθετικός και τα χρειάζομαι. Ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, η μέχρι τώρα θέση δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά μας και θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Ο φορ έχει περισσότερη αγωνία από τον τερματοφύλακα πάντα στα πέναλτι. Δουλέψαμε αρκετά στις αντεπιθέσεις, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε την κατοχή.

Πιθανόν ο Ολυμπιακός να επηρεάστηκε κι από τη Σπόρτινγκ κι από την Ξάνθη, αλλά ποδοσφαιριστές είναι τα παιδιά. Δεν είναι ρομπότ. Ο Δουβίκας για την ηλικία του είναι πολύ καλός παίκτης. Στα 17-18 του έχει πολύ μέλλον μπροστά του", υποστήριξε ο Μιχάλης Μανιάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ