ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μανιάς: "Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για την πορεία του Αστέρα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια και τόνισε πως άπαντες χρειάζονται την υποστήριξη του κόσμου.

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης μίλησε ο επιθετικός του Αστέρα, Μιχάλης Μανιάς και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα σχετικά με τους Αρκάδες. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος για τη μάχη της παραμονής και τόνισε πως όλοι μέσα στην ομάδα χρειάζονται την υποστήριξη του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, τόνισε: "Κάτι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και αυτό που κάναμε ήταν καλό. Μπήκαμε στο παιχνίδι καλύτερα. Μέχρι το 10′ είχαμε δύο φάσεις, μία να έμπαινε θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Από τον Λεβαδειακό ουσιαστικά απειληθήκαμε μετά την αποβολή και πάλι μόνο με στατικές φάσεις. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά είμαστε και άτυχοι".

Για το γκολ που σημείωσε, είπε: "Δεν το έχω στο μυαλό να το κάνω. Αλλά όταν βλέπω τον Κώστα Γιαννούλη να κάνει τη σέντρα και καταλαβαίνω ότι προλαβαίνω να περάσω μπροστά από τον στόπερ, πάω κατευθείαν. Λέω πρέπει να πάω μπροστά. Ηταν όμορφο γκολ, αλλά πιο πολύ ξεχωρίζω τα σημαντικά γκολ".

Για την πορεία στο πρωτάθλημα, ανέφερε: "Δεν περίμενα ότι τέτοια εποχή θα κάνουμε αυτή την κουβέντα. Αλλά όταν σε πάρει η μπάλα από κάτω, είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε συναισθήματα, δεν είμαστε ρομπότ. Η φανέλα είναι βαριά. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά όταν βλέπουμε δεν πάνε καλά τα πράγματα, σε παίρνει από κάτω. Είναι σημαντικός, όμως, ο βαθμός, θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλά στη συνέχεια όπως βλέπω την ομάδα".

Για το υπάρχει ανησυχία για την παραμονή, απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι ανησυχείς. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ετσι όπως βλέπω την ομάδα, την ποιότητα, το ρόστερ, τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, δεν θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Οταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, να μην θεωρείς δεδομένη την παραμονή, να παλεύεις κάθε παιχνίδι, πιστεύω ότι αυτό τελικά θα μας κάνει πιο δυνατούς για του χρόνου.

Να τελειώσουν αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα να κάνει το καθήκον της και εννοείται να μείνει στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να κάτσουμε να κάτσουμε να σκεφτούμε τι έκανε ο καθένας λάθος. Να το φτιάξουμε για του χρόνου, γιατί αυτή η θέση που βρισκόμαστε τώρα, δεν αντικατοπτρίζει ούτε τον Αστέρα ως ομάδα, ούτε τους παίκτες ως ρόστερ, ούτε όλη την Τρίπολη. Να τελειώσει αυτή η χρονιά, αν γίνει αυτό που πρέπει να γίνει και το καλοκαίρι να κάτσουμε όλοι να σκεφτούμε τα λάθη μας και η ομάδα να σηκώσει κεφάλι και να ξαναγίνει ο Αστέρας των προηγούμενων ετών".

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σχολίασε: "Είναι η πρώην ομάδα μου, πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια εκεί. Αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να βοηθήσω τον Αστέρα. Να κερδίσουμε την Κυριακή, να τελειώσει αυτό το μαρτύριο βαθμολογικά και να συνεχίσουμε".

Για τον κόσμο στη Λιβαδειά, δήλωσε: "Δεν το περίμενα. Φώναζαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. μας έδωσαν δύναμη και ώθηση. Τους ευχαριστούμε πολύ και να προσπαθήσουμε την Κυριακή να παίξουμε και για αυτούς. Χρειαζόμαστε τον κόσμο με τον ΠΑΣ, είναι σημαντικό παιχνίδι. Μακάρι να είναι εκεί".

Για τον Στάικο Βεργέτη, τόνισε: "Φαίνεται ότι γνωρίζει την ομάδα. Θα μας βοηθήσει. Μακάρι να είμαστε όλοι καλά την Κυριακή και να νικήσουμε".

Για τον εαυτό του, είπε: "Θα ήθελα να είμαστε καλύτερα στη βαθμολογία. Αλλά μέσα από αυτή τη χρονιά θα γίνουμε πιο δυνατοί. Θα μάθουμε από τα λάθη μας. Το γκολ δίνει ψυχολογία, ώθηση, για να δώσει το κάτι παραπάνω ο επιθετικός και για να συνεχίσει να σκοράρει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ