ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μαγεία και στην Ολλανδία!

Μαγεία και στην Ολλανδία!

Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι διπλές προπονήσεις του Αστέρα και έτσι το ρεπό του πρωινού της Δευτέρας (1/8) είχε... φιλικό μεταξύ των δημοσιογράφων που καλύπτουν την προετοιμασία της ομάδας στο Μπίλντερμπεργκ και του τεχνικού επιτελείου.

Ο μήνας δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για τους συνεργάτες του Μάκη Χάβου, ο οποίος την ώρα που παρακολουθούσε το ματς έδωσε εντολή στη διοίκηση να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση για επιθετικό ή 10άρι. Καλά, στόπερ άλλο δεν πρόκειται να έρθει μιας και ο Μακαρούνης αναμένεται να βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ενώ όπως μάθαμε ίσως δοκιμαστεί και ένας Έλληνας με ρώσικο επίθετο. Περισσότερες πληροφορίες γι αυτόν δεν έχουν γίνει διαρρεύσει.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βασίλης Τεμπέλης

Ο Γιώργος Μαρκόπουλος... μπήκε για τα καλά στα παπούτσια του Πότσι. Ο Γιώργαρος, με την άνεση και την ποιότητα που έσπαγε την μπάλα, θύμισε τον Τσάβες. Της Μπόκα. Τα τελειώματά του (σημείωσε χατ-τρικ) ανάγκασαν τον Πάρη Ζουμπούλη να φωνάζει: "Και εγώ λέω ότι έπαιξα επίθεση"

Ο Κώστας Μακαρούνης πήρε εντολή να βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση και λογικά θα πάρει την ευκαιρία του κι αυτός. Ίσως στο πλευρό του βρεθεί και ένας Έλληνας με ρώσικο επίθετο αλλά περισσότερα στοιχεία για την εν λόγω περίπτωση δεν έχουν διαρρεύσει.

Μαγεία και στην Ολλανδία!

Όσο για τον Τεμπέλη; Ο άνθρωπος με τόσους Βραζιλιάνους που μιλάει, δεν θα μπορούσε να μην θυμίσει Ντιόγκο. Τώρα που είναι στη Μαλαισία και κάνει τον Πελέ να... τρέμει για ένα εκατομμύριο γκολ που λέει ότι σκόραρε στις παιδικές χαρές που έπαιζε.

Αποκάλυψη ήταν ο Δημήτρης Μαργιώλος. Ο άνθρωπος έπαιξε επίθεση έχασε τα πάντα, μπέρδεψε κάθε αντίπαλο και επέστρεψε στο τέρμα για να κατεβάσει ρολά, όπως κλείνει την κάμερα του πριν την ξεκουράσει.

Τι να πει κανείς για τις δύο μεταγραφές μας; Μουντάκης και Μανιάτογλου πήραν... πρέφα ότι δεν έχουν καμία τύχη με τους συνοδοιπόρους τους στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας και ζήτησαν να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας μας. Εννοείται ότι δεν αρνηθήκαμε και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Μαγεία και στην Ολλανδία!

Ο Αλέξης Μανιάτογλου, μας έκανε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Σάντος και έτσι δεχτήκαμε μόλις τρία γκολ, ενώ η τρέλα του Γιώργου Μουντάκη μας συνεπήρε και έτσι φτάσαμε στο... διαολεμένο 8-3, με τον "Μάρκο Στσέποβιτς", κατά κόσμον Ανδριανό Μελτζάνη να φωνάζει λέει μετά το 3ο γκολ που πέτυχε: "Κύριε Γιώργο (Μαρκόπουλε) είναι ωραία στην Ολλανδία. Αν πετύχαινε συνέχεια τόσα τέρματα, θα έμενα".

Και κάπου εδώ να πούμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το 8-4. Που νίκησαν. Επειδή το θέλαμε.

Σύνθεση δημοσιογράφων:

Δημοσιογράφοι: Μαργιώλος, Μακαρούνης, Δαλαταριώφ, Μαρκόπουλος, Μανιάτογλου, Τεμπέλης, Ντάλλας, Μελτζάνης, Μουντάκης

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ