ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κυπελλούχος ο Αστέρας στο Nike Premier Cup

Κυπελλούχος ο Αστέρας στο Nike Premier Cup

H K15 του Αστέρα κατέκτησε την πρώτη θέση του ΝΙΚΕ Premier Cup καθώς κέρδισε στον τελικό την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού τουρνουά στη Φινλανδία (video).

Η ομάδα Κ15 του Αστέρα Τρίπολης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Nike Premier Cup που θα λάβει χώρα στις αρχές Μαΐου στη Φινλανδία καθώς στον τελικό του αντίστοιχου ελληνικού τουρνουά επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ όπως και η παράταση, με τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν τελικά τη νίκη στα πέναλτι με σκορ 3-1.

"Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στους λόγους για τους οποίους είμαστε περηφάνοι για αυτά τα παιδιά. Η διοίκηση θα συνεχίσει να δίνει έμπνευση σε αυτά τα παιδιά, προκειμένου στο άμεσο μέλλον να δούμε την ακαδημία του Αστέρα όπως την οραματιζόμαστε", δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος, με τον προπονητή της ομάδας Κ15, Γιάννη Ρούμπη, να υπογραμμίζει:

"Παίξαμε με καλές ομάδες, όμως κατά γενική ομολογία o Αστέρας ήταν ο καλύτερος και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. Τώρα θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στη Φινλανδία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ