ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κώτσιρας: "Να βάλουμε τέλος στα όποια σενάρια ακούγονται"

Κώτσιρας: "Να βάλουμε τέλος στα όποια σενάρια ακούγονται"

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατά την παραλαβή του βραβείου του υποστήριξε ότι θα άλλαζε το βραβείο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σε MVP του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ο Γιάννης Κώτσιρας με το νεαρό άσο του Αστέρα κατά την παραλαβή του βραβείου του να τονίζει ότι το σημαντικότερο είναι η άρνηση της ομάδας να χάσει.

Σημείωσε ότι το διάστημα της διακοπής θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους να δουλέψουν ακόμα περισσότερο προκειμένου να έρθει η νίκη στο επόμενο παιχνίδι και να μπει τέλος στα σενάρια περί παραμονής.

Ο νεαρός άσος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του:

Με τι θα αντάλλαζες ζες το βραβείο που πήρες απόψε;
"Με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χρειαζόμαστε πολύ μια νίκη, να ανέβουμε και ψυχολογικά κυρίως. Δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται εκεί που είναι και εμάς σαν μονάδες. Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Δουλειά, το σημαντικότερο είναι ότι αρνούμαστε να χάσουμε και συνεχίζουμε από αύριο για το επόμενο παιχνίδι.

Θα έχουμε κάποιες μέρες να δουλέψουμε παραπάνω λόγω των Εθνικών ομάδων και πιστεύω να φανούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε τα όποια σενάρια ακούγονται".

Εσύ επέστρεψες μετά από αρκετό καιρό και τα πήγες καλά, δίνοντας και την ασίστ;
"Ναι θα ήταν ακόμα καλύτερο να κερδίζουμε. Το κάθε παιδί που μπαίνει αλλαγή και πριν ήταν εκτός αποστολής θα πρέπει μόλις μπει 18άδα ή μπει να παίξει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα. Και από εκεί και πέρα ο καθένας μας να βοηθήσει τη συνολική προσπάθεια της ομάδας για να καταφέρει να βγει απ' αυτό το αδιέξοδο και να έρθει και στις καλές εμφανίσεις όσο τελειώνει το πρωτάθλημα".

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έλειψε σήμερα;
"Νομίζω ότι μας έλειψε η συγκέντρωση που φάγαμε το γκολ. Αλλιώς θεωρώ ότι θα είχαμε πάρει τη νίκη. Καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε και συνεχίζουμε".

Ακολουθούν δυο εκτός έδρας παιχνίδια, ο στόχος ποιος είναι;
"Ο στόχος είναι να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ