ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ξεχωρίζει ο Ντιάρτε για το αριστερό άκρο

Jorge Fucile of Uruguay's Nacional, left, fights for the ball with Lucas Diarte of Argentina's Estudiantes de La Plata, second from left, during a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Jorge Fucile of Uruguay's Nacional, left, fights for the ball with Lucas Diarte of Argentina's Estudiantes de La Plata, second from left, during a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Ο 24χρονος Αργεντινός μπακ, Λούκας Ντιάρτε, είναι η πρώτη επιλογή του Αστέρα για την ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο. (VIDEO)

Μπορεί να υπάρχει ο Γιώργος Κυριακόπουλος, αλλά μετά την αποχώρηση του Κώστα Γιαννούλη είναι δεδομένο ότι ο Αστέρας θα κινηθεί για ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 24χρονου Αργεντινού μπακ, Λούκας Ντιάρτε. Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στο Τουκουμάν και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εστουδιάντες.

Μάλιστα, για να "ψηθεί" παραχωρήθηκε δανεικός στη Σεντράλ Κόρδοβα, με την οποία είχε συμμετοχές στην Primera B Nacional. Τη σεζόν που μόλις τελείωσε μέτρησε 10 συμμετοχές (οι 9 από αυτές στην αρχική ενδεκάδα) με την Εστουδιάντες στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και στο ματς με τη Νασιονάλ (Ουρουγουάη) στο Copa Libertadores.

Photo credits: AP Photo/Matilde Campodonico

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ