ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ξέσπασμα Μπάκου για Γιάχο: "Δεν έχει φιλότιμο!"

Ξέσπασμα Μπάκου για Γιάχο: "Δεν έχει φιλότιμο!"
INTIME SPORTS

Η αρχή έγινε με τις δηλώσεις του Γιάννη Καϋμενάκη. Σειρά πήρε και ο Δημήτρης Μπάκος που μάταια περίμενε να δηλώσει κώλυμα ο Θανάσης Γιάχος.

Μάταια περίμεναν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης να δηλώσει κώλυμα ο Θανάσης Γιάχος για την αποψινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά (27/9, 16:00). Ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή έχει προκαλέσει οργή στον αρκαδικό σύλλογο χωρίς ωστόσο να μπορεί να κάνει κάτι με βάση τον κανονισμό.

Στην Τρίπολη είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο να μην ξαναδούν το Γιάχο σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας, στην ευθιξία του ίδιου του ρέφερι. Το κώλυμα όμως που περίμεναν από τον διαιτητή δεν ήρθε ποτέ.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης ήδη είχε δώσει το κλίμα στις τάξεις του Αστέρα κάνοντας λόγο για ιστορία που θα έπρεπε να ξέρουν όσοι ορίζουν τους διαιτητές. Μετά το μη κώλυμα του Γιάχου, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Μπάκου με μια λιτή δήλωσή του να επιτεθεί στον ρέφερι.

"Πίστευα ότι ο Γιάχος θα είχε φιλότιμο και θα δήλωνε κώλυμα, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει φιλότιμο...", δήλωσε ο Δημήτρης Μπάκος στο arcadia-sports.gr από τα Χανιά στα οποία βρίσκεται μαζί με την αποστολή του Αστέρα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ