ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κρούση στη Σεντ Ετιέν για Κατράνη ο Αστέρας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Κατράνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε αναζήτηση αριστερού μπακ και βασικός στόχος είναι ο Αλέξανδρος Κατράνης της Σεντ Ετιέν, με την οποία έχει γίνει συζήτηση. Περνάει από εξετάσεις ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Για αριστερό μπακ ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Κώστας Γιαννούλης αποχωρεί από την ομάδα της Αρκαδίας και ο πρώτος στόχος είναι ο Αλέξανδρος Κατράνης, ο οποίος ανήκει στη Σεντ Ετιέν. Το προηγούμενο καλοκαίρι οι "στεφανουά" τον αγόρασαν από τον Ατρόμητο, μια μεταγραφή που κόστισε περίπου 800.000€.

Στην ανδρική ομάδα του γαλλικού συλλόγου δεν έχει καταγράψει συμμετοχή ο 20χρονος οπισθοφύλακας, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο Αστέρας λοιπόν εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του και έχει γίνει επαφή με τη Σεντ Ετιέν.

Δεν μιλάμε για αγορά του, αλλά για δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Κατράνης έκανε το άλμα για το Σαμπιονά, έχοντας καταγράψει 23 συμμετοχές με τον Ατρόμητο τη σεζόν 2016-2017. Εκτός από τη συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν, θα πρέπει να πει το "ναι" και ο Βολιώτης. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.

ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ

Εδώ και αρκετές μέρες είναι γνωστό ότι ο Αστέρας θέλει να αποκτήσει τον Βαλεντίνο Βλάχο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Ο 26χρονος δεξιός μπακ αναμένεται να περάσει από εξετάσεις στους Αρκάδες και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε αναμένεται να υπογράψει.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιζε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, έχοντας παίξει εφέτος σε 33 πματς. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Καβάλα, ΑΕΚ και Άρη, ενώ πέρασε και από τη Μπριζ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ