ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κρίσιμη η Παρασκευή για Κουρμπέλη

Κρίσιμη η Παρασκευή για Κουρμπέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και η συμμετοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα με τον Πλατανιά θα κριθεί την Παρασκευή. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Κωνσταντινίδης.

Μειώνονται οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην αναμέτρηση του Σαββάτου στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Κι αυτό γιατί ο 23χρονος αμυντικός μέσος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και η συμμετοχή του θα κριθεί την Παρασκευή.

Ο Ιγκλέσιας ακολούθησε γι' ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Στανισάβλιεβιτς προπονήθηκε κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι Δημούτσος και Πότσι Τσάβες έχουν αναρρώσει πλήρως και είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, δυο σημαντικές προσθήκες σε σχέση με τις αναμετρήσεις προ της διακοπής της Super League λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.

Κωνσταντινίδης ο αντι - Μουντάκης

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, καλύπτοντας το κενό που είχε αφήσει η απομάκρυνση του Γιώργου Μουντάκη. Ο 31χρονος προπονητής έχει δουλέψει κατά κύριο λόγο στην Κύπρο, όπου γεννήθηκε, στην Πάφο και στην ΑΕ Λεμεσού, ενώ έχει εργαστεί και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη.

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1975 στην Κύπρο, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος GOALKEEPING UEFA A'.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

1996-1999 Ακαδημίες Τερματοφυλάκων Μοσχάτου

2004-2006 Σχολή Τερματοφυλάκων "Ολίμπικο Πάφος"

2006-2012 ΑΕ ΠΑΦΟΣ

2012-2016 ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

2016 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΥΠΡΟΥ"

Photo credits: action images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ