ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κοσίτσκι vs Ντοναρούμα: Η "μάχη" των γκολκίπερ

Κοσίτσκι vs Ντοναρούμα: Η "μάχη" των γκολκίπερ

O Τόμας Κοσίτσκι επέστρεψε σε επίσημο ματς του Αστέρα μετά από 10 μήνες δριμύτερος και προμηνύεται μεγάλη μάχη με τον Αντόνιο Ντοναρούμα για τα γάντια του βασικού γκολκίπερ. (videos)

Ντοναρούμα ή Κοσίτσκι; Κοσίτσκι ή Ντοναρούμα; Αντιμέτωπος με αυτό το δίλημμα θα τεθεί αντιμέτωπος αργά ή γρήγορα ο Μάκης Χάβος θέλοντας και μη.

Ο 26χρονος Ιταλός γκολκίπερ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα και προφανώς υπολογίζεται πολύ καθώς η επιλογή του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και ενδελεχή εξέταση και σύγκριση με άλλες επιλογές.

Άλλωστε, η εμπειρία του από το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δεδομένη κι αδιαμφισβήτητη. Ο Τόμας Κοσίτσκι, ωστόσο, επέστρεψε σε ματς του Αστέρα - στο φιλικό με αντίπαλο την Κάμπουρ - μετά από 10 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού.

Όπως δήλωσε μετά τη λήξη του ματς, " είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος, αφού επέστρεψα ύστερα από 10 μήνες. Είναι υπέροχο το γκρουπ των τερματοφυλάκων και εξελίσσεσαι όταν υπάρχει ανταγωνισμός. Γίνεσαι καλύτερος".

Στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους είχε καλή παρουσία, μία ασταθή απόκρουση αλλά και μια εξαιρετική επέμβαση στη συνέχεια.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο τερματοφύλακες δίνουν αγώνα καθημερινά στις προπονήσεις σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ τους για να πείσουν το τεχνικό επιτελείο για τη φανέλα του βασικού. Άλλωστε, η φύση της θέσης είναι τέτοια.

Ο Ντοναρούμα ξεκινά από την pole position, αλλά η μάχη φαίνεται να είναι σκληρή...



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ