ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κοντά στη Βίρτους Εντέλα ο Κυριακόπουλος

Κοντά στη Βίρτους Εντέλα ο Κυριακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 20χρονος αριστερός μπακ του Αστέρα, Γιώργος Κυριακόπουλος, ταξιδεύει στην Ιταλία, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη Βίρτους Εντέλα.

Δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού του Αστέρα, Μάκη Χάβου, ενόψει της νέας σεζόν. Ο 20χρονος ταλαντούχος αριστερός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από τους Αρκάδες στην ιταλική Βίρτους Εντέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr.

H ομάδα από τη Λιγουρία αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της γειτονικής χώρας. Άλλη μια έξυπνη κίνηση από την ομάδα της Τρίπολης, η οποία προτιμά να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της δανεικό σε ομάδα του εξωτερικού - ώστε να αποκτήσει εμπειρία σε μια από τις πιο παραδοσιακές σχολές ποδοσφαίρου του κόσμου - παρά το ενδιαφέρον αρκετών εγχώριων συλλόγων.

Την περυσινή σεζόν τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος και δεν κατάφερε για ένα βαθμό να εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs, προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο ανόδου στη Serie A.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ