ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κλείνει στον Αστέρα ο Καλτσάς

Κλείνει στον Αστέρα ο Καλτσάς
Καλτσάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του ο Νίκος Καλτσάς. Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Αρκαδίας για την παραχώρηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Μετά τη Βέροια και τον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι κατά τα φαινόμενα η τρίτη ομάδα στην επαγγελματική καριέρα του Νίκου Καλτσά. Ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό στην ομάδα της Αρκαδίας, πιθανότατα όχι ως δανεικό, αν και αυτό ακόμη δεν είναι οριστικό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, δεν υπολόγιζε τον εξτρέμ από την Ημαθία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ο Αστέρας θα είναι - αν δεν προκύψει ανατροπή της τελευταίας στιγμής - η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην κούρσα διεκδίκησης του Ελληνα μεσοεπιθετικού. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε ο Καλτσάς θα φορά τη φανέλα του Αστέρα από εδώ και στο εξής.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καλτσάς έπαιξε σε 27 παιχνίδια με το "τριφύλλι". Σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε τρεις ασίστ. Με τον Γιάννη Αναστασίου (που τον επέλεξε πέρυσι) αγωνίστηκε μόνο δύο φορές ως βασικός: στο 0-1 επί της Ξάνθης και στο εκτός έδρας 0-0 με την Γκαμπάλα. Με τον Αντρέα Στραματσόνι πήρε πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αρχικά, αλλά μετά την απόκτηση των Λέτο, Μπουμάλ, Βλαχοδήμου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σταδιακά έχασε τη θέση του και από την 18άδα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ