ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κίνηση για Δημούτσο ο Αστέρας

Κίνηση για Δημούτσο ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Ο Ελίνι Δημούτσος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και ο Αστέρας αναμένεται να ξεκινήσει συνομιλίες με τον παίκτη για την απόκτησή του. Έρχονται ανακοινώσεις στο μέτωπο των ξένων.

Μαζί με την θερμοκρασία, ανεβαίνει και το μεταγραφικό "θερμόμετρο" στην Τρίπολη. Ο Αστέρας έχει ήδη αποκτήσει δύο Έλληνες παίκτες (σ.σ. Γιάννου, Φούντας) και αναμένεται να κάνει άμεσα κίνηση και για έναν τρίτο.

Ο Ελίνι Δημούτσος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και η περίπτωσή του ενδιαφέρει τους Αρκάδες. Ο 27χρονος μέσος προέρχεται από 4 γεμάτες σεζόν στο Περιστέρι (151 συμμετοχές) και στην Τρίπολη βλέπουν με πολύ καλό μάτι την πιθανότητα να τον εντάξουν στο ρόστερ.

Αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει ως ελκυστικό προορισμό τον Αστέρα καθώς θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά σε ομίλους στην Ευρώπη μετά από 8 χρόνια όταν και είχε αγωνιστεί στο Uefa με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά σενάρια που κυκλοφορούν για τον Σωκράτη Φυτανίδη δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Ακόμα και να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, δεν θα απασχολήσει τον Αστέρα.

Τέλος, στο μέτωπο των ξένων, έρχονται σύντομα οι ανακοινώσεις για δύο παίκτες που είναι κλεισμένοι. Πρόκειται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο Ντουντού της Σάο Μπερνάρντο και τον 30χρονο αμυντικό χαφ Ρασίντ Χαμντανί που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο δεύτερος είναι Μαροκινός αλλά διαθέτει και γαλλικό διαβατήριο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ