ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καβενάγκι: "Ενδιαφέρον, αλλά όχι επίσημη πρόταση από Ελλάδα"

Καβενάγκι: "Ενδιαφέρον, αλλά όχι επίσημη πρόταση από Ελλάδα"

Ο Φερνάντο Καβενάγκι ρωτήθηκε από την τηλεόραση της Αργεντινής για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Στην Αργεντινή θεωρούν κάτι παραπάνω από δεδομένο το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης για τον πρώην αργηχό και "σημαία" της Ρίβερ Πλέιτ, Φερνάντο Καβενάκι. Ο ίδιος ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Tyc Sports για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

"Είχα προτάσεις από ιδιαίτερες χώρες (είχε από την Πούνε Σίτι της Ινδίας), αλλά ο καθένας πρέπει να σκεφτεί την οικογένειά του. Είναι μία οικογενειακή απόφαση, γιατί πέρα από το να παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει να έχεις και τη δυνατότητα να ζεις καλά. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Ελλάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν έχω επίσημη πρόταση. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι ακόμη, γιατί δεν έχω κάτι επίσημο. Περιμένω ένα νέο βήμα στην καριέρα μου, το οποίο θα είναι και το τελευταίο, γιατί το σώμα προειδοποιεί.

Όλοι φαντάζονται τη Ρωσία, διαφορετικά από ο,τι είναι. Αυτή την ώρα, είμαι ανοιχτός σε όλα. Γιατί να μην είναι το όνειρό μου να επιστρέψω στην Ευρώπη και να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νιώθω ότι είμαι ικανός να παίξω σ' αυτές τις διοργανώσεις.", υποστήριξε ο Αργεντινός επιθετικός.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε χθες για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Αρκάδων για τον Φερνάντο Καβενάγκι, ο οποίος προορίζεται για αντί-Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος προσφάτως ανακοινώθηκε από την τουρκική, Σίβασπορ.

*Η φωτογραφία είναι από την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο "Κάβε", πριν από λίγα λεπτά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ