ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κάτοικος Αρκαδίας μέχρι το 2021 ο Κυριακόπουλος

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα και θα παραμείνει στην Τρίπολη μέχρι το 2021.

Κάτοικος Αρκαδίας έως το 2021 θα παραμείνει ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα υπέγραψε την Δευτέρα (15/1) το νέο του συμβόλαιο και αν το ολοκληρώσει θα έχει κλείσει δέκα χρόνια στην ομάδα των Αρκάδων καθώς βρίσκεται στον Αστέρα από το 2011.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ τη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου περήφανος που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Αστέρα.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Τρίπολης αναφέρει:

"Ο Γιώργος Κυριακόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Η πορεία του Γιώργου Κυριακόπουλου άρχισε από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ το 2011. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ το υπέγραψε το 2013.

Σε ηλικία 14 ετώνμετακόμισεαπό την Πάτρα στην Τρίπολη και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Κ17 και Κ20, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με Εργοτέλη και Λαμία".

ΔΗΛΩΣΗ

"Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, όλους τους ανθρώπους στη διοίκηση και τους προπονητές που είχα από όταν έπαιζα στην ακαδημία, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του. Είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και ανήκω σε μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να είμαι ένα από τα παραδείγματα των μικρών παιδιών που ανήκουν στην ακαδημία μας και έχουν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ